Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!
Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!

Op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel of zakenrelatie?

De zoektocht naar een leuk en uniek kerstpakket relatiegeschenk duurt vaak lang. Want wat moet je nu geven? De keuze is reuze. Heb je wel eens gedacht aan een uniek en traditioneel geschenk? Een kalkoen bijvoorbeeld? Eventueel gecombineerd met andere food of non-food producten?

Lees dan snel verder.

Op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel of zakenrelatie?

De zoektocht naar een leuk en uniek kerstpakket relatiegeschenk duurt vaak lang. Want wat moet je nu geven? De keuze is reuze. Heb je wel eens gedacht aan een uniek en traditioneel geschenk? Een kalkoen bijvoorbeeld? Eventueel gecombineerd met andere food of non-food producten?

Lees dan snel verder.

Hét cadeau voor de feestdagen

Of het nu gaat om personeel of een zakenrelatie. Het is traditie om rondom de Kerstdagen een Kerstpakket of relatiegeschenken cadeau te doen. Vele bedrijven zijn ieder jaar weer opzoek naar een leuk, lekker en een uniek geschenk wat ook nog eens nuttig is.

Wij hebben de oplossing.

Tot wel 1000 artikelen

Wat moet je je personeel of je zakenrelatie nu geven? Wat is een origineel cadeau? En wat vinden ze leuk? Wij gaan je daarbij helpen.

We beschikken namelijk over vele food en non-food producten. We kunnen tot wel 1000 verschillende artikelen leveren waarbij het overgrote deel food producten vers zijn.

Showroom aanwezig

In onze showroom vind je vele producten waaruit gekozen kan worden om een pakket samen te stellen. Uiteraard kunnen wij op basis van je wens, hetzij het te besteden bedrag, een voorstel doen. Om een idee te krijgen van onze showroom kun je ons filmpje bekijken.

Gespecialiseerd in verse food producten

Vrijwel ieder kerstpakket bestaat uit verse producten. Denk aan de kalkoen en de rollade. Eventueel gecombineerd met verse sidedishes, wijn of non-food producten zoals een ovenschaal, een koksmes & vork en een snijplank. En dan zijn er nog vele andere artikelen die wij kunnen leveren.

Kerstmarkten

Populair zijn tegenwoordig de kerstmarkten waarbij wij op locatie. Vele kraampjes met daarin onze producten nemen wij mee zodat het personeel zelf hun kerstpakket samen kunnen stellen. Vooraf wordt een te besteden bedrag overeengekomen per persoon. Op deze wijze is er altijd een maximum bedrag verbonden aan de te kiezen producten.

Kerstmarkten kent alleen maar winnaars. Makkelijk voor de opdrachtgever en geluksmomenten voor het personeel daar ze zelf kunnen kiezen uit de vele producten. En dit alles is ook nog eens heeeeeel gezellig!

Vanwege Corona hebben wij een alternatief verzonnen voor de kerstmarkten. Wij hebben namelijk onze kerstmarkten vervangen door een kersttruck waarbij wij nog steeds op locatie kunnen komen.

Hoe worden de producten aangeleverd?

Al onze producten worden in een mooie verpakking aangeleverd. Soms in een doos. Soms op een schaal en soms 'opgemaakt' met een transparante verpakking er omheen. Niet alleen leveren wij dus een goed product. Ook investeren wij in de beleving. Jij als opdrachtgever scoort hiermee extra punten bij je personeel.

Hoe vindt de levering plaats?

Er zijn twee manieren van leveren.

  1. Alle kerstpakketten leveren wij af op de locatie van het bedrijf. De medewerkers kunnen zelf hun eigen kerstpakket pakken.
  2. We sturen het kerstpakket op via de post. Ook de verse producten kunnen (gekoeld) via de post verzonden worden.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Omschrijf globaal wat je wensen zijn. Wij nemen proberen binnen één werkdag contact met je op te nemen.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Kerstpakketten bestellen zelf samenstellen

kerstpakketten bestellen zelf samenstellen

De reden dat je deze producten gaat proberen!

Je kerstmaaltijd wordt gegarandeerd een succes! Je kunt niks fout doen.

Ontvang bij ieder product de bereidingswijze opgesteld door een chef-kok.

Hierdoor gegarandeerd lekkere malse en sappige producten om te eten.

Nooit meer bang te hoeven zijn dat gevogelte te droog is om te eten.

Header_Thanksgiving_Mobiel

Je koopt bij ons de beste kwaliteit die er te krijgen is.

De producten hoeven alleen de oven in m.u.v. de gourmetschotels en sidedishes.

Onze producten passen in iedere huishoudelijke oven.

Proef onze producten en je bent gelijk verkocht.

Geniet ALTIJD van de sappigste kalkoen van Nederland met onze meegeleverde bereidingstips