Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!
Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!

Op zoek naar een uniek geschenk voor je medewerkers of zakenrelatie?

De zoektocht naar een leuk en uniek Kerstpakket, Kerst- of relatiegeschenk kan vaak lang duren. Heb je wel eens gedacht aan een uniek en traditioneel geschenk? Een kalkoen bijvoorbeeld?

Lees dan snel verder.

Op zoek naar een uniek geschenk voor je medewerkers of zakenrelatie?

De zoektocht naar een leuk en uniek Kerstpakket, Kerst- of relatiegeschenk kan vaak lang duren. Heb je wel eens gedacht aan een uniek en traditioneel geschenk? Een kalkoen bijvoorbeeld?

Lees dan snel verder.

Hét cadeau voor de feestdagen

Of het nu gaat om een medewerker of een zakenrelatie. Het is traditie om rondom de Kerstdagen een Kerstpakket, een Kerst- of relatiegeschenken cadeau te doen. Vele bedrijven zijn ieder jaar weer opzoek naar een leuk, lekker en een uniek geschenk wat ook nog eens nuttig is. Heb je wel eens nagedacht om een kalkoen cadeau te doen?

De kalkoen is uitermate geschikt om cadeau te doen voor de feestdagen. Het staat symbool voor gezelligheid én de feestdagen in de decembermaand. Uniek, toch?

De beste kalkoen van topkwaliteit

Dat is wat je letterlijk koopt. Onze producten worden afgeleverd in een mooie doos waardoor het tot op het laatste moment een verrassing blijft wat je medewerker of relatie cadeau heeft gekregen. Eenmaal de doos geopend, ligt er een overheerlijk kalkoen te wachten op een bedje van stro. Het is gevuld met een smakelijke vulling van kipgehakt, cranberry's en tuttifrutti. Er zijn ook kalkoenen zonder vulling. Voor ieder wat wils dus.

De kalkoen ziet er perfect uit, ruikt heerlijk en smaakt verrukkelijk. Het enige wat er moet gebeuren is de oven aanzetten, een klein beetje geduld hebben en het hele gezin kan er van genieten. Uniek, leuk en ook nog eens lekker.

En er zijn meer lekkere producten. Zo kun je bij ons ook rollades, braadslee of gourmetschotels bestellen welke tevens verpakt worden op bovenstaande wijze.

Wat moet ik ervoor doen?

Onze producten worden als kant-en-klaar aangeleverd. Alle informatie die benodigd is voor de bereiding is verwerkt in de verpakking. Je hoeft er letterlijk dus niets voor te doen, behalve het doorgeven van je bestelling via het contactformulier.

En we komen het nog bij je afleveren ook onder geconditioneerde omstandigheden. Handig, toch?

Ook actief op Kerstmarkten

Het komt steeds vaker voor. Bedrijven die hun medewerkers in de gelegenheid stellen om zelf hun Kerstpakket samen te stellen. Dit gebeurt middels een zogenaamde 'Kerstmarkt'. Soms online, en vaak ook er plaatse met kraampjes waar vele producten te kiezen zijn.

Ook wij zijn voor Kerstmarkten in te huren waar onze producten gekocht kunnen worden.

Contactformulier

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Wees de beste kok van het huis!

Iedereen is een kok met talent die bij ons zijn producten koopt.

Je koopt bij ons de beste kwaliteit.

Serveer een lekker mals en sappig stuk gevogelte aan familie en vrienden.

Header_Thanksgiving_Mobiel

Al onze producten zijn kant-en-klaar. Het hoeft alleen de oven in.

Al onze producten passen in iedere huishoudelijke oven.

De bereidingswijze krijg je van ons cadeau.