Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!
Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!

Hier lees je meer over ons.

 

 

Hier lees je meer over ons.

Benieuwd wie de gezichten zijn achter LekkereKalkoen.nl? Wij stellen ons graag aan je voor.

Links Duco, rechts Cor: twee vrienden die gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Allebei eigen ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ideeën.

Lekker eten is volgens ons onderdeel van gezelligheid. Zeker tijdens de gezelligste periode van het jaar samen met familie en/of vrienden. Want samen genieten van een heerlijk maaltijd geeft een gevoel van voldoening en saamhorigheid.

Met een achtergrond in de etenswaar sector, logistieke sector, zakelijke dienstverlening en jaren ondernemerservaring zijn wij dit bedrijf gestart om in te spelen op de kerstbehoefte welke bestaat uit lekkere eten voor betaalbare prijzen.

Met dit in ons achterhoofd was het idee geboren om kalkoenen te verkopen voor Thanksgiving en de Kerstdagen: de gezelligste periode van het jaar. Want naast de gezelligheid staat Kerst in het teken van een lekker avondmaal, toch?

Topkwaliteit kalkoenen voor de feestdagen. Dat is wat wij aanbieden. Aan de consument, en ook aan bedrijven als het gaat om Kerstpakket, Kerst- of relatiegeschenk.

Wij heten je van harte welkom in onze online winkel. Neem een kijkje en bekijk al onze lekkere topkwaliteit producten die op je wachten.

Heb je verdere vragen? Neem vooral contact met ons op.

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden én om je te adviseren. Wij streven er naar om binnen 24 uur geantwoord te hebben.

Namens LekkereKalkoen.nl.

Geniet ervan,
Cor & Duco