Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!
Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!

Hier lees je meer over ons.

Benieuwd wie 'de mannen in die jasjes' zijn? Je leest het hier.

Hier lees je meer over ons.

Benieuwd wie 'de mannen in die jasjes' zijn? Je leest het hier.

Links Duco, rechts Cor: twee vrienden die gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Allebei eigen ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ideeën.

Lekker eten vinden wij een belangrijk onderdeel van gezelligheid. Zeker tijdens de gezelligste periode van het jaar samen met familie en/of vrienden. Want samen genieten van een heerlijk maaltijd geeft een gevoel van voldoening en saamhorigheid. Toch?

Op deze wijze ontstond een nieuw idee. Een idee om kalkoenen te gaan verkopen met kerst. Een traditie die wij nieuw leven wilde inblazen en waarbij wij de daad bij het woord gevoegd hebben. Op 13 oktober 2018 ontstond LekkereKalkoen.nl.

Met een achtergrond in de etenswaar sector, logistieke sector, zakelijke dienstverlening en jaren ondernemerservaring zijn wij dit bedrijf gestart om in te spelen op de kerstbehoefte welke bestaat uit lekker eten voor betaalbare prijzen.

Topkwaliteit kalkoenen, rollades, braadslees, gourmetschotels, wild en andere lekkere producten voor de feestdagen. Dat is wat wij aanbieden. Aan de consument, en ook aan bedrijven als het gaat om kerstpakketten en/of relatiegeschenken. Hiervoor hebben we inmiddels een aparte website opgericht gezien de groei: westlandkerstpakket.nl

Wij heten je van harte welkom in onze online winkel. Neem een kijkje en bekijk al onze lekkere topkwaliteit producten die op je wachten.

Heb je verdere vragen? Neem vooral contact met ons op.

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden én om je te adviseren. Wij streven er naar om binnen 24 uur geantwoord te hebben.

Namens LekkereKalkoen.nl.

Geniet ervan,
Cor & Duco