Over Lekkere Kalkoen

DE VERKOOP START WEER OVER

OVER LEKKERE KALKOEN

Kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar! En niet alleen gezellig. Ook het eten staat hoog op de agenda. Want tijdens deze gezellige dagen moeten de buiken wel goed gevuld zijn. Hoe groter de voldoening, hoe meer je hebt genoten. Daar wilden wij graag op inspelen...

Zo ontstond er een idee. Een idee om lekkere kalkoenen te gaan verkopen speciaal voor kerst. Een oude traditie die wij nieuw leven in wilden inblazen. Op 13 oktober 2018 voegde wij de daad bij het woord en zo ontstond LekkereKalkoen.nl.

Met een achtergrond in de food sector, logistieke sector, zakelijke dienstverlening en de vele jaren aan ondernemerservaring zijn wij Lekkere Kalkoen gestart. Met ons bedrijf zijn wij gaan inspelen op de kerstbehoefte om lekker en goed eten, voor betaalbare prijzen, aan te bieden.

Topkwaliteit producten, echte kerstdelicatesse, puur voor de feestdagen. Dat is wat wij sinds 2018 aanbieden. Aan de consument én aan bedrijven.

Wij heten je van harte welkom in onze online winkel. Neem een kijkje en bekijk al onze lekkere topkwaliteit producten die op je wachten.

Heb je verdere vragen? Neem vooral contact met ons op.

Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden én om je te adviseren. Wij streven er naar om binnen 24 uur geantwoord te hebben.

Namens LekkereKalkoen.nl

Geniet ervan,
Cor & Duco

Altijd verse producten van de hoogste kwaliteit

Sappig, mals en uitstekend van smaak.
Nooit meer een droge kalkoen!

Makkelijk te bereiden met de chef's handleiding. Je hebt alléén een oven nodig!

MEER REVIEWS LEES JE OP