Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!
Welkom bij de lekkerste kalkoen van Nederland!

LekkereKalkoen is volop in de media geweest is. Bekijk hier de verschillende berichten.

In 2018 zijn we gestart met ons bedrijf. Sinds de start zijn er diverse media berichten geweest over LekkereKalkoen.nl. Lees hier de diverse artikelen en bekijk de video's.

LekkereKalkoen is volop in de media geweest is. Bekijk hier de verschillende berichten.

In 2018 zijn we gestart met ons bedrijf. Sinds de start zijn er diverse media berichten geweest over LekkereKalkoen.nl. Lees hier de diverse artikelen en bekijk de video's.

Algemeen Dagblad, 24-12-2021

Een leuk stuk over onze kalkoenen in het AD met daarbij de opening van onze 2e ophaallocatie in Lelystad.

Algemeen Dagblad, 24-12-2020

Het AD is langs geweest en heeft een artikel geschreven over onze kalkoenen in coronatijd. De klanten komen tegenwoordig overal vandaan. Heiloo, Hoorn, Rozenburg, Benthuizen, Almere. Meer lezen? Klik dan hier.

Krantartikel 10-12-20

Diverse kranten, 10-12-2020

Een oude traditie herleven. Dit jaar anders dan voorgaande jaren. Namelijk met een uitgebreid assortiment, een vernieuwde Kalkoen Drive-In en topdrukte op onze website. Het artikel was te lezen in meerdere kranten. Je kunt hier het hele artikel lezen.

De kranten waar wij ingestaan hebben:

  • Het Hele Westland
  • Maassluise Courant
  • De Schakel MiddenDelfland
  • De Hoekse Krant
  • Monsterse Courant
  • Wateringse Krant
  • Posthoorn escamp West
  • Posthoorn escamp Oost
  • Posthoorn Loosduinen
AD krant 24-12-2019
AD krant 24-12-2019

Algemeen Dagblad, 24-12-2019

In het AD stonden we op de voorpagina én verderop in de krant nog eens. Heeeel leuk vinden wij. Een leuk artikel over onze kalkoenen. Je leest hiernaast beide artikelen.

RTL 4 Nieuws, 23-12-2019

Wat gaaf zeg. LekkerKalkoen.nl op nationale TV met meer dan 1.000.000 kijkers! RTL 4 maakte een kerstspecial over Kerst, de drukte in de supermarkten en wat er zowel op tafel staat met Kerst. Bekijk hier het fragment.

AD/ In De Buurt Westland, 21-12-2019

Er is een leuk artikel geschreven over het ontstaan van LekkereKalkoen.nl. Een stukje geschiedenis, een doorkijk en ook een link met ons andere bedrijf VleeselijkLekker.nl waar je de lekkerste BBQ producten kunt kopen. Je leest het hier.

Lees meer

AD/ In De Buurt Westland, 6-12-2019

'Een bekend fenomeen;. Zo wordt LekkereKalkoen.nl genoemd. In het Algemeen Dagblad werd een verwijzing gemaakt naar het regionieuws 'In De Buurt Westland'  waar een leuk artikel is geschreven over ons! Maak kennis met onze kalkoen, bestel het online en haal het op in onze kalkoen drive-in! Lees hier meer.

Lees meer

NOS nieuws, 28-11-2019

Iedere laatste donderdag van November wordt er in Nederland Thanksgiving gevierd. Deze feestdag is komen overwaaien uit Canada en Amerika. Steeds vaker wordt deze feestdag gevierd. Het belangrijkste onderdeel is het avondmaal met als hoofdgerecht een kalkoen! LekkereKalkoen.nl wordt (kort) benoemd in dit artikel. Lees hier meer.

Lees meer

Algemeen Dagblad, 22-12-2018

Tijdens de kalkoen drive-in heeft het AD een reportage gemaakt. Krijg een indruk van onze drive in en bekijk hier de video.

Lees meer

Omroep West, 18-12-2018

'Er gaat niets boven een gevulde kalkoen op een feestelijke gedekte kersttafel' zo schreef OmroepWest.nl. Bij deze video hoort ook het volgende artikel.

Lees meer

Het Hele Westland, 14-12-2018

'Opnieuw met Kerst in de rij voor een lekkere kalkoen'. In Het Hele Westland werd er aandacht besteed aan LekkereKalkoen met een leuk artikel. Lees hier meer.

Lees meer

Radio 10, 26-11-2018

Om 07:30uur in de morgen waren we te gast in de ochtend show 'Ekdom in de morgen'. Beluister hier het interview wat gegeven werd.

Lees meer

Algemeen Dagblad, 25-11-2018

Het AD schrijft een artikel over de kalkoen drive-in. Hoe het vroeger ging in relatie tot de hedendaagse drive-in. Lees hier het volledige artikel.

Lees meer

WOS Media, 14-11-2018

Medio november lanceerde wij onze eerste commercial op de Westlandse Omroep Stichting. Gedurende een maand werd onze commercial gedraaid op de WOS met een bereik van 100.000 huishoudens.

Lees meer

Wil je meer over ons weten of in contact komen met ons? Neem dan contact met ons op.

Misschien hebben we je interesse gewekt en vind je het leuk om meer over ons te weten te komen. Als consument, als bedrijf of misschien wel namens de media.

We komen graag met je in contact. Laat ons je bericht weten en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

NAAR CONTACT